Δημοσιεύτηκε 16 Απριλίου, 2019
Πραγματοποιείται σήμερα 16 Απριλίου 2019 στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο η συνάντηση των εταίρων του έργου GoBrand.
Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο η συνάντηση των εταίρων του έργου GoBrand, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου του έργου  και την προετοιμασία των  διαγωνισμών.
 
  
 
 
Το δεύτερο σκέλος της συνάντησης πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 17/04, στις εγκαταστάσεις μας στο Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας οπότε και θα συζητηθεί εκτενώς η υλοποίηση του οικονομικού αντικειμένου του έργου.
 
 
Στις συναντήσεις συμμετέχουν οι εταίροι από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο – ΚΕΒΕ, από το Επιμελητήριο Λασιθίου, από το Επιμελητήριο Χίου
Στις συναντήσεις συμμετέχουν οι εταίροι από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο – ΚΕΒΕ, από το Επιμελητήριο Λασιθίου, από το Επιμελητήριο Χίου από την Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Κυκλάδων – (ΕΤΑΠ) και από το ΕΤΕΠ-Κ/ΙΤΕ.
Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης των σεμιναρίων για την “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ” θα ακολουθήσει η προώθηση των τοπικών προϊόντων των clusters, στη Διεθνή Έκθεση TuttoFood στο Μιλάνο τον προσεχή Μάιο.